Waar ben je naar op zoek?

Onze partners van seizoen 1: AFAS Software

Auteur: Bram Holthausen

Terug naar overzicht

5 januari 2022

Graag stellen we onze partners aan je voor! 

AFAS Software is een van onze partners van How to get noticed. AFAS Software werd in 1996 opgericht na een management buy-out uit Getronics,. Het begon onder de naam AFAS Automatisering, maar werd kort daarna omgedoopt tot AFAS Software. B.V. 

Het Leusdens familiebedrijf heeft als missie: inspireert beter ondernemen. Dat doet AFAS met software en alles wat ervoor nodig is om die software zo te gebruiken dat je er een hoger doel mee bereikt. Organisaties houden tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden, kwaliteit en werkplezier.

Naast de bedrijfssoftware, kun je AFAS ook kennen van bijvoorbeeld het AFAS Circustheater in Scheveningen, AFAS Live in Amsterdam, het AFAS Stadion in Alkmaar of het AFAS Theater in Leusden.


Met de software van AFAS automatiseer en optimaliseer je al je bedrijfsprocessen. Of het nu HRM, financieel, project of ordermanagement zaken zijn, AFAS biedt een oplossing. Inmiddels ondersteunen ze ruim 12.000 klanten in verschillende branches. Wil je meer weten over het softwarebedrijf? Bekijk dan hun website.

 

Auteur: Bram Holthausen

Terug naar overzicht

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd of wij ook iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze corporate website!