Waar ben je naar op zoek?

De experts van de aflevering: Marcel Van Der Meer & Patrick Boonstra

Auteur: Bram Holthausen

Terug naar overzicht

6 januari 2022

Graag stellen we de experts aan je voor van afgelopen zondag!

In de aflevering waar we te gast waren bij Haaglanden Medisch Centrum, was de expert die Arjan ondersteunde Marcel Van Der Meer

Een creatieve, communicatief vaardige nerd, zo omschrijft Marcel zichzelf. Marcel staat zowel nationaals als internationaal bekend als een expert in sourcing. In 2012 heeft hij Klikwork opgericht, waar hij sourcing en growth hacking trainingen geeft voor recruiters. Ook is hij een van de mede-oprichters van het recruitment platform Kiqit. Daarnaast runt hij de Facebook groep BadAss Recruiters & Sourcers.

Nigaio werd ondersteund door Patrick Boonstra.

Met een achtergrond als ingenieur (ir.), enkele jaren business consultancy en werkzaam geweest bij een creatief arbeidsmarktcommunicatie-adviesbureau, geeft Patrick tegenwoordig advies over innovaties in het recruitmentvak. Patrick vat (arbeidsmarkt)communicatie en techniek samen, van employer branding, tot recruitment advertising en sourcing, zowel inhoudelijk, maar ook met welke systemen dit wordt ondersteund. Dit heeft hij onder andere gedaan voor T-Mobile, ASML en Danone.

Auteur: Bram Holthausen

Terug naar overzicht

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd of wij ook iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze corporate website!