Waar ben je naar op zoek?

Arjan Elbers

Creator & Producer | Vaste Recruitment Expert (elke aflevering)

Arjan Elbers - Creator & Producer | Vaste Recruitment Expert (elke aflevering)

Recruitment strateeg, managing director bij Getnoticed, expert recruitment strategie & websites bij Kiqit, blogger, auteur, spreker en tegenwoordig ook tv maker voor RTL-Z. Maar vooral recruitment vakidioot (kan verder ook niets).


Arjan Elbers (bouwjaar 1978) Brabander in hart en nieren. Arjan doet niet aan stijldansen, drama en koriander, doet wel aan Italiaanse wijn, veel droge humor en het spelen van piano. Hij werkte ruim 10 jaar in internationaal corporate- en bureau recruitment (o.a. bij Content en Randstad) voordat hij ondernemer werd. 

Sinds 2009 is hij (mede)oprichter/Managing Director & Online Recruitment Strateeg van Getnoticed (bureau gespecialiseerd in bouw van waanzinnige maatwerk recruitment- en werken-bij websites) dit bedrijf is onder andere ook bekend van The Next Crowd (Recruitment marketing campagnes on demand) en Kiqit (kennisplatform voor recruitment). Met zijn specialisten team van 40 bevlogen collega’s slepen ze ook nog eens regelmatig wat prijzen in de wacht voor hun geleverde werk.
 

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd of wij ook iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze corporate website!